συγκεντρωση συνταγμα σημερα κκε

ΝΑΤΟ - κυβερνήσεις - καπιταλισμός. Πώς οργανώθηκε η εντυπωσιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα ΕΛΛΑΔΑ 01052020 1558 Τελευταία Ενημέρωση 01052020 1948.


Sygkentrwsh Kai Poreia Diorganwnei To Kke Stis 27 Febroyarioy In Gr

Στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα για την εργατική Πρωτομαγιά βρίσκεται αυτή την ώρα και ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

συγκεντρωση συνταγμα σημερα κκε. Οι προσυγκεντρώσεις των Οργανώσεων Αττικής του ΚΚΕ και της ΚΝΕ για τη συγκέντρωση του Κόμματος σήμερα Πέμπτη 27 Μάη στο Σύνταγμα είχαν προγραμματιστεί στα εξής σημεία. Δακρυγόνα σε οικογένειες σε μητέρες με τα παιδιά μας σε ηλικιωμένους. Συγκέντρωση στο Σύνταγμα για την Καρολάιν - ΦΩΤΟ.

24012019 - 2015. Τα συλλαλητήρια αυτά προκάλεσαν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με την αστυνομία να δίνει εντολή να κλείσει ο σταθμός του Μετρό. Ντροπή είχε γράψει η ίδια μετά την διάλυση του συλλαλητηρίου.

ΤΩΡΑ-Ο Κουτσούμπας στο Σύνταγμα. Αποκλειστικά υπεύθυνο για τα σημερινά 20-10-11 γεγονότα στο Σύνταγμα είναι το ΚΚΕ. Για τη συμμετοχή στη μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Σύνταγμα θα.

Παρακαλουνται οι κατεχοντες Αναρχοσημου να μην αναμειχθουν με τους φυσικα κατακριτεους φραπεδοκαναπεδακηδες που επιχειρουν να κατεβουν σημερα στο Συνταγμα και να αφησουνε τους απογονους των δοσιλογων να καπηλευτουν αυτοι τη συγκεντρωση. Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Για την μη εφαρμογή του Νόμου 46702020 για την διόρθωση του συντελεστή αναπλήρωση στις συντάξεις Η ΣΕΑ των συνταξιούχων εκφράζει.

Συγκέντρωση στο Σύνταγμα ενάντια στην πατριαρχία και την έμφυλη βία. Να βουλιάξει απόψε το Σύνταγμα στη μεγάλη κεντρική προεκλογική συγκέντρωση. Λευτεριά στους 11 αγωνιστέςτριές από την Τουρκία και το Κουρδισταν- Συγκέντρωση Τρίτη 296- Σύνταγμα 29062021 1116 ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ 11 ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ- ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ.

Η απόφασή του να μονοπωλήσει τη διαδήλωση στο Σύνταγμα και να. Το σποτ του ΚΚΕ για την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στο Σύνταγμα - ΒΙΝΤΕΟ. Φίλες και Φίλοι Συντρόφισσες και Σύντροφοι.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις του 30ού Αντιιμπεριαλιστικού Διημέρου της ΚΝΕ στη Μυτιλήνη 9-11 Ιούλη με σύνθημα Σε Ελλάδα και Τουρκία ίδιος ο εχθρός. ΠΕΜΠΤΗ 278 ΣΤΙΣ 8 μμ. Να σταματήσουν τώρα οι παράνομες επαναπροωθήσεις καλούν οργανώσεις σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα.

ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ. Στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στο Σύνταγμα βρέθηκε και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη. Με αυτό το κάλεσμα απευθύνονται στον εργατόκοσμο στα λαϊκά στρώματα και στη νεολαία της Αττικής τα μέλη και οι φίλοι του Κόμματος και της ΚΝΕ οργανώνοντας τη μαζική κάθοδο κόσμου από χώρους.

ΤΡΙΤΗ 296 1900 ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Σε εξέλιξη είναι οι συγκεντρώσεις ενάντια στην συμφωνία των Πρεσπών τόσο στο Σύνταγμα όσο και έξω από την Αμερικανική πρεσβεία. Κουτσούμπας επισήμανε πως το ΚΚΕ θα συνεχίσει και μέσα στη Βουλή και έξω από αυτή τηρώντας όλους τους απαραίτητους κανόνες προστασίας να προβάλλει αυτά τα αιτήματα και να πιέζει για την επίλυσή τους ενώ κατήγγειλε την απαράδεκτη στάση ορισμένων μόνο δημοσιογράφων.

Απόψε από δω από το Σύνταγμα την καρδιά της Αθήνας την καρδιά όλης της Ελλάδας που απόψε είναι κόκκινη συνεχίζουμε. Για την μη καταβολή των αναδρομικών. Πειραιάς ΕΒΕ Μεσόγεια - Λαυρεωτική.

Κυριακή 27 Ιουνίου 2021 1715 WeeklyNewsgr.


Sygkentrwsh Kke Syntagma Archives Atexnws


Kke Sygkentrwsh Kai Poreia Diamartyrias Gia Th Syria Eidhseis Nea To Bhma Online


Omilia Koytsoympa Sto Syntagma Nikh Toy Laoy Me Isxyro Kke Pantoy


Eyrwekloges 2019 H Proeklogikh Sygkentrwsh Toy Kke To Syntagma


Perikopes Sth Sygkentrwsh Toy Kke Faros S Weblog


Sygkentrwsh Kke Syntagma Archives Atexnws


Eyrwekloges 2019 H Proeklogikh Sygkentrwsh Toy Kke To Syntagma


Prwtomagia Parti Sto Diadiktyo Gia To Kke Viral H Sygkentrwsh Sto Syntagma


Nomos Den Einai To Dikio Toy Ergath Eidhseis Nea To Bhma Online


Shmera H Kentrikh Proeklogikh Sygkentrwsh Toy Kke Hmerodromos


Shmera To Brady H Sygkentrwsh Toy Kke Sto Syntagma Me Omilia Koytsoympa


Shmera Pempth H Megalh Sygkentrwsh Enantia Ston Nomo Ektrwma Stis 7 30 M M Sto Syntagma 902 Mobile


Binteo Sygkentrwsh Toy Kke Sto Syntagma Kata Toy Ergasiakoy Nomosxedioy


Shmera To Brady Oi Sygkentrwseis Toy Kke Enantia Sto Antidrastiko Nomosxedio Gia Tis Diadhlwseis Left Gr


Kke Kai Kne Sygkentrwsh Sto Syntagma Kai Poreia Pros Thn Amerikanikh Presbeia Paraskhnio Gr


Megalh Sygkentrwsh Toy Kke Kata Toy Nomosxedioy Gia Ta Ergasiaka Omilia Koytsoympa Thermo News


Oloi Sth Sygkentrwsh Toy Kke Thn Pempth Sto Syntagma Politikh Rizospasths


Sygkentrwsh Toy Kke Sto Syntagma Enantia Ston Proypologismo Binteo


Sygkentrwsh Toy Kke Sto Syntagma Enantia Sta Imperialistika Sxedia Nato Ee Hpa Left Gr

CheckCloseComment